VecchioSport ondersteund organisatie van:  

Onderhoud

Goed onderhoud van uw racefiets, crossfiets of mountainbike is essentieel om zorgeloos te kunnen genieten van uw hobby of sport.

Vecchio Sport is gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van racefietsen, crossfietsen en mountainbikes. Onze passie voor het fietsen ziet u terug in het vakkundige en zorgvuldige onderhoud aan uw fiets.

Wij repareren elk merk race, crossfiets of mountainbike. Maak vooraf een afspraak om uw fiets voor reparatie aan te bieden en wij zorgen er voor dat u weer zo snel mogelijk op weg kunt met uw fiets.
Vecchio Sport heeft een eigen haal- en brengservice zodat u niet zelf met uw fiets hoeft te slepen. We kunnen uw fiets thuis ophalen en na het onderhoud weer keurig bij u thuis afleveren.

Heeft u vragen, of twijfelt u of onderhoud nodig is? Kom dan even langs tijdens onze openingstijden en we kunnen u vrijblijvend van advies voorzien.

Contact Formulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.
Vul uw e-mailadres in a.u.b. Mail adres is onjuist
Voeg a.u.b. uw bericht toe

Service

Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en daar doen we dan ook ons uiterste best voor. Door te luisteren naar uw wensen en behoefte kunnen we u van het juiste advies voorzien in uw keuze voor een racefiets.

Adres

Vecchio Sport
Vondelingsplaat 42, Zierikzee

0640275769
info@vecchiosport.nl
Ma. Di. en Do.   19.00 - 21.00 uur
Andere tijden of dagen op telefonische afspraak.